Skab dit drømmehjem med en renovering af hus

Er du på udkig efter et kompetent og pålideligt snedker- og tømrerfirma til renovering af dit hus? 

En husrenovering kan være alt fra omfattende, større renoveringer som total renovering af hus til mindre renoveringer som tilføjelsen af et ekstra værelse, nyt gulv, udskiftning af vinduer og døre eller en opfriskning af husets udseende. Hos H.C. HANSEN & SØN Tømrer- og Snedkermester A/S står vi klar til at hjælpe dig med at modernisere dit hjem, uanset størrelsen på opgaven. Vores kunder kommer typisk fra Odense, Munkebo, Nyborg og Kerteminde og omegn. 

Har du brug for en tømrer til renovering af større eller mindre kaliber, er du hos H.C. HANSEN & SØN Tømrer- og Snedkermester A/S garanteret et resultat, der opfylder dine ønsker og behov.

Renovering af hus efter dine behov

Med mere end 50 års erfaring inden for snedker- og tømrerarbejde, er vores værktøjskasse kun blevet større. Vores erfarne og dedikerede fagfolk er klar til at rådgive dig i og give dig idéer til renovering af hus. 

Når du skal i gang med en husrenovering, er der flere områder, hvor du kan opnå større værdi. En facaderenovering forbedrer ikke kun husets ydre, men øger også dets energieffektivitet. Får du udført en indvendig renovering af hus som en køkken renovering, opnår du mere plads og funktionalitet. Vores specialister er klar til at svare på dine spørgsmål og sammen med dig finde frem til den bedste løsning til dit projekt. 

Tømrerfirma med øje for detaljen

Vi er meget omhyggelige, når det kommer til valg af byggematerialer. Vores udvælgelsesproces er altid med kvalitet, stil og æstetik in mente, ligesom materialerne skal passe til husets arkitektur. 

Når du vælger H.C. HANSEN & SØN Tømrer- og Snedkermester A/S til at renovere dit hus, får du en samarbejdspartner gennem hele processen. Med fem årtiers erfaring i bagagen kan du trygt stole på vores ekspertise og rådgivning. Vi tilbyder omfattende rådgivning, der sikrer, at vores kunder er glade langt ud i fremtiden. 

Mangler du inspiration til renovering af hus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at visualisere dit drømmehjem.

Hvad koster renovering af hus?

Vores renovering af hus pris varierer alt efter omfanget af renoveringen og valget af materialer. Mindre renoveringer som renovering af køkken eller gulve er typisk mere overkommelige sammenlignet med større renoveringer som en total renovering af hus. 

Vores vigtigste opgave er, at dine drømme bliver til virkelighed inden for de aftalte rammer og budgetter. Vi giver gerne en konkurrencedygtig pris på renovering af hus. 

Få et uforpligtende tilbud på renovering af hus

Frisk dit hjem op med en husrenovering, der både forbedrer dit hjems udseende og funktionalitet! Vi er med dig gennem hele renoveringsprocessen. 

Giv os et kald på 20 15 15 33 for at høre mere og få en løsning, der matcher dig og dit drømmehjem. 

Du kan også kontakte os på mail info@hchansen.dk eller via vores kontaktformular. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os