Ekspertise inden for udskiftning af vinduer og døre

Er alderen begyndt at sætte sine spor i dine gamle døre og vinduer? 

Hos H.C. HANSEN & SØN Tømrer- og Snedkermester A/S er vi eksperter inden for udskiftning af døre og vinduer, og vi hjælper dig gerne med at skabe et mere energieffektivt og moderne hjem. Vi tilbyder levering og udskiftning af døre og vinduer med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter. 

Vi udskifter vinduer og døre for vores kunder på Fyn. Vores kunder kommer typisk fra Odense, Munkebo, Nyborg og Kerteminde og omegn. 

Trænger dit hjem til en gennemført renovering? Vi udfører også tømrerarbejde i form af renovering af hus, hvor vi lægger nyt gulv, opsætter nyt køkken samt andre større og mindre renoveringsprojekter. 

Professionel vejledning i udskiftning af vinduer og døre

Når det kommer til udskiftning og montering af vinduer og døre, er det vigtigt at vælge et professionelt og erfarent snedker- og tømrerfirma. Vores mange års erfaring og ekspertise inden for udskiftning af vinduer og døre gør, at vi kan vejlede og rådgive vores kunder om de mest optimale døre og vinduer til boligen. 

Vi drøfter gerne stil og design samt energiforbrug og indeklima, før vi installerer nye vinduer og døre i din bolig. Vores mål er altid at levere et langvarigt og holdbart resultat, der passer til dit hjem og dine behov. 

Fordele ved nye døre og vinduer

Foruden en modernisering af dit hjem er der også en række fordele, der kommer i forbindelse med installationen af nye døre og vinduer:

  • Du forbedrer energieffektiviteten i din bolig
  • Du forlænger din boligs levetid, da isoleringen holder fugt og kulde ude
  • Du sparer på varmeregningen med en bedre isolering, hvilket resulterer i, at…
  • … du på sigt tjener din investering ind igen

Udskiftning af vinduer og døre med fokus på kvalitet 

Er du på udkig efter en snedker og tømrer på Fyn til montering af vinduer og døre, står vi gerne klar til at hjælpe dig med nye vinduer og døre i de bedste materialer. Ved udskiftning af vinduer og døre er det vigtigt at vælge materialer af høj kvalitet, der kan modstå vind og vejr. Vi anvender kun materialer fra pålidelige producenter, der leverer holdbare og funktionelle døre og vinduer. Vi sørger altid for, at dine nye vinduer og døre bliver korrekt installeret, så de er sikret optimal funktionalitet og lang levetid. 

Få et uforpligtende tilbud på vinduer og døre

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? 

Så giv os et kald i dag på 20 15 15 33 for at høre mere om priser på vinduer og døre og få professionel rådgivning fra en erfaren tømrer. 

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular eller via vores mail info@hchansen.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os