Målsætning for dagslys rådgiver er at give den bedste løsning for vores kunder med den bedste lysindfald fra oven i gennem Velux. Bedre trivsels og udluftning i bygningen.

Energi forbedring

Overvejer du at få lavet energiforbedringer af din bolig?

For langt de fleste boligejere er det ugennemskueligt at få overblik over, hvad der bør laves og hvad der kan spares i kroner og ører, når håndværkerne er færdige. Udgifterne til effektive energiforbedringer kan hurtigt tjene sig ind.

I de næste år vil grønne afgifter vokse betydeligt, og alene af den grund kan det for de fleste boligejere være fornuftigt at få gennemgået boligen af en ekspert – også selv om man ikke står overfor en renovering.

1

Vi har gennemgået det nye uddannelseskoncept. GRØN ERHVERVSVÆKST. Energirenovering for håndværksmestre i Odense.

Vi er Dag lysrådgiver for VELUX

Vi rådgiver boligejere for mere lys til boligen. Vi kan rådgive for alt inden for VELUX. Vi har gemmengået kurser for VELUX for at rådgive vores kunder bedst mulige. Med mere end 60 års historie og med aktiviteter i mere end 40 lande er der meget at fortælle om VELUX.

Fakta- VELUX er globalt set et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og inden for den industri, der har med forbedringer i hjemmet at gøre.

Læs flere fakta om VELUX