Træ er virksomhedens foretrukne materiale. Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Hos H.C. Hansen & Søn ved vi at et smukt trægulv giver huset sjæl. Om der er brug for et nyt gulv eller en afslibning af det gamle, så er det noget vi kan klare.

Nyt Gulv

Et nyt trægulv er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem.

Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Gulv Afslibning

Efter en kortere eller længere årrække trænger gulvene ofte til en afslibning. Vi har mere end 40 års erfaring i gulvafslibning og efterfølgende behandling med lakering, olie, sæbe, lud m.v.

Firmaet har medarbejdere, der udelukkende beskæftiger sig med gulvarbejde og derfor laver et arbejde i meget høj kvalitet. Vi har i mange år udført gulvarbejde for flere større boligforeninger, hvilket er en garanti for, at vi laver et kvalitetsarbejde til den rigtige pris.

Vi foretager ofte udskiftning af ældre gulvbelægninger såsom linoleum m.v. Ofte ligger der et trægulv nedenunder som kun trænger til en slibning og larkering. Så er det så godt som nyt.

Hovedfordele ved lakerede gulve

  • Fordel 1 - Stort slidstykke
  • Fordel 2 - Er let at rengøre
  • Fordel 3 - Let at genlakere
  • Fordel 4 - Gulve lakeret med Traffic mat. genlakeres, ca. 8-10 år.